Valikko

INFO - Ypäjän Musiikkiteatterin palvelut

Väliaikapalvelut

Väliajan pituus on 20 minuuttia.

Teatterin kahvio palvelee katsojia sekä ennen esitystä että väliajalla. Kahvio toimii kotiseutumuseon piha-alueella. Väliajalla saa tyydytettyä myös pientä nälkää makkarakojun antimilla. Teatterilla ei ole anniskeluoikeuksia.

Lipunmyynnissä ja kahviossa käy käteisen lisäksi pankkikortti. Käteistä kuitenkin kannattaa varata mukaan ruusu- ja tuotemyyntiä (mm. T-paitoja, kauppakasseja, tuubihuuveja) varten. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Ypäjän Osuuspankilla (noin 2 km teatterilta).

Käsiohjelmia on myynnissä väliaika-alueella ennen esitystä sekä myös väliajalla. Käsiohjelman hinta on 3 euroa.

Katsomo

500-paikkaisessa nousevassa maakatsomossa on selkänojat, jotka lisäävät huomattavasti katsojien istumamukavuutta. Katsomoon tultaessa järjestysmiehet jakavat katsojille istuinalustat, jotka palautetaan esityksen jälkeen niille varattuihin laatikoihin tai järjestysmiehille. Myös lainakäyttöön tarkoitettuja fleece-huopia on rajoitettu määrä katsojien käytössä. Suosittelemme kuitenkin sateisella ja kylmällä ilmalla pukeutumaan lämpimästi ja varaamaan lämmintä vaatetta mukaan. Aurinkoisella ja helteisellä ilmalla voi etenkin päivänäytöksissä katsomossa olla puolestaan kuuma. Tällöin kannattaakin varata mukaan päähine ja vesipullo.

Katsomon kiinteä kate ei aikataulullisista syistä valmistu vielä kesän 2017 esityksiin. Käytössä on siis vielä vanha kangaskate, joka on vuosien saatossa kärsinyt niin voimakkaista sateista kuin kovista tuulista. Kesällä 2017 kannattaakin varmistaa, että oma pukeutuminen on myös sadesäähän sopiva, koska emme voi taata kangaskatteen suojaa. Sateenvarjojen käyttö ei valitettavasti ole katsomossamme sallittua.

Ypäjän Musiikkiteatteri – katsomo

WC-tilat

Alueella on erillinen lämmitetty WC-rakennus, jossa on seitsemän naisten wc:tä, kolme miesten wc:tä sekä yksi inva/lastenhoito-wc.

Liikuntaesteiset

Pyörätuolin käytöstä pyydetään ilmoittamaan lippuja varattaessa.

Pyörätuoleille on katsomossa varattu oma tilansa. Järjestyksenvalvojat ohjaavat ja auttavat pyörätuolissa istuvat katsojat omalle paikalleen.

Teatterilla on inva-wc.

Liikuntaesteiset voidaan kuljettaa autolla katsomoalueelle ja sen jälkeen viedä auto paikoitusalueelle.

Paikoitus

Paikoitusalueena toimii Perttulan koulun piha-alue. Paikoitusalueelta liikenteenjärjestäjät ohjaavat teatterille (etäisyys noin 250 m). Paikoitusalueen osoite on Hossintie 4, Ypäjä.

Ajo-ohje ja kartta Ypäjän Musiikkiteatterille

Navigaattorilla löydät perille paikoitusalueen osoitteella Hossintie 4, 32100 Ypäjä (vanha osoite Perttulantie 57, 32100 Ypäjä).

Näytöskauden aikana myös opasteet muun muassa Ypäjän kirkonkylältä ohjaavat perille.


Näytä Ypäjän Musiikkiteatteri suuremmalla kartalla


Varaa / osta liput

www.ideaticket.fi
/ puh. 040 842 8610

Katso lisää Liput

Plarin takaa -blogi

Plarin takaa -blogi kertoo tuoreimmat kuulumiset Ypäjän Musiikkiteatterin kulisseista.

Lue blogia (avautuu uuteen ikkunaan)

Teatterikävijän matkailulinkit

Matkakohteita, ravintoloita ja kahviloita teatteripäivään liitettäväksi

Katso linkkilistamme

Ypäjän Kotiseutumuseo

Ypäjän Musiikkiteatteri sijaitsee Ypäjän Kotiseutumuseon välittömässä läheisyydessä.

Ypäjän kotiseutumuseo on avoinna teatterin esityspäivinä, jolloin museo avataan tuntia ennen esitystä. Museo on avoinna myös sopimuksesta ryhmille.

Lue lisää Ypäjän Kotiseutumuseon historiasta

Ypäjän sijainti

Ypäjän sijainti on keskeinen Suomen suurimpiin kaupunkeihin nähden

Etäisyyksiä:
Helsingistä noin 135 km,
Turusta 75 km,
Tampereelta 100 km